top of page
bf57a483-a17d-4081-a2e1-d99202de2119.JPG

Catering

Catering voor retraites en festivals:

vol liefde, kleur, smaak & voeding

met

biologische en lokale ingredienten

van het seizoen.

Supplementen

Vergeten superfoods van koude grond: De wilde kruiden, wortels, wieren, bessen, paddestoelen en zaden die in de Nederlandse "wilde" natuur zijn terug te vinden.

Herontdek de kracht en wijsheid van de wilde natuur

 

 

Catering

Plantaardig & biologisch verrijkt met ingredienten uit de "wilde" natuur.

Workshops & wandelingen

om je opnieuw te verbinden met de kracht van de wilde natuur en haar vergeten superfoods te herontdekken.

 

Waarom lokale superfood supplementen?

Een voor de hand liggend voordeel van het gebruiken van meer lokale supplementen is duurzaamheid. Een wellicht nog belangrijker voordeel is dat  in ieder klimaat  juist dat groeit dat wij op die plek als mensheid het best kunnen gebruiken. De natuur is briljant en ondersteund van nature onze natuurlijke vitaliteit.

wildlylocalsuperfoods.png

 

Waarom wilde superfood supplementen?

Wild groeiende planten hebben nog een enorm palet aan verschillende mineralen en spoorelementen die helaas niet (meer) in dezelfde mate terug te vinden is in onze alledaagse voeding.

Daarnaast bevatten bevatten deze wilde planten ook nog veel meer beschermende stoffen, voor de plant  is dit beschermend (tegen vraat, schimmels & ziektes) en ook voor de mens die het tot zich neemt (tegen schimmels en ziektes).

Alsof dat nog niet genoeg is zitten er in wilde planten ook nog veel meer bitterstoffen, die ons op een natuurlijke manier helpen te ontgiften en een gezonde spijsvertering ondersteunen.

We hebben verschillende blends samengesteld voor verschillende doeleinden: om je diep te voeden, je lichaam te reinigen en schoon te houden en om je immuunsysteem te ondersteunen en balanceren.

 

Waarom uberhaubt supplementeren?

Zelfs de meest natuurlijke voeding die we vinden in de bio supermatkt is niet meer wat het was. Qua bitterstoffen, mineralen, spoorelementen en beschermende stoffen is onze hedendaagse voeding een stuk minder rijk dan het vroeger was. En dan heb ik het nog niet eens over de (nog) minder optimale, gefabriceerde voeding met toegevoegde suikers,e-nummers, anti-biotoca, hormonen en/of ongezinde vetten. De westerse wereld is overvoed aan calorien en tegelijkertijd ondervoed aan voedingsstoffen die helpen om ons gezond, vitaal en levenslustig te houden.

WILDLY wildpluk mandje2.jpg
Berkenzwam _edited.jpg

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
 

Ontvang maandelijks meer inspiratie over de kracht van wilde voeding, aanbiedingen en informatie over onze nieuwste producten & evenementen.

About & Subscribe
bottom of page