top of page

ma 21 jun

|

De wilde school

Zomer cursus - De kracht van Wilde voeding

Tijdens deze zomercursus maak je kennis met de krachtige kruiden van de zomer. Hoe je deze kunt herkennen, respectvol kunt oogsten en verwerken. Daarnaast ontdek je hoe je deze in je dagelijkse leven kunt verweven doormiddel van de vele verassende -plantaardige- recepten die de zomercursus rijk is.

Tickets Are Not on Sale
See other events
Zomer cursus - De kracht van Wilde voeding
Zomer cursus - De kracht van Wilde voeding

Time & Location

21 jun 2021 19:00 – 21 sep 2021 02:00

De wilde school

About the Event

De zomer: Een overvloed aan zonnestralen, warmte, licht, groene wilde kruiden, aromatische eetbare bloemen, supergezonde en yummy wilde bessen & de eerste voedzame zaden.

De zomer is hét seizoen waarin we in ons kikkerlandje als mens veruit het meeste tijd in de natuur doorbrengen van alle seizoenen! Maak het beste van deze tijd door meer te leren over de natuur en haar eetbare schatten -die je al snel overal om je heen zult kunnen vinden en herkennen-. Leer lekkere, verassende en gezonde maaltijden en snacks met deze krachtige planten te creëren en leer meer over hun heilzaamheid, zowel fysiek als energetisch. Je opnieuw verbinden met de natuur en haar eetbare en medicinale planten is een groot cadeau aan jezelf, waarvan je de rest van je leven letterlijk de vruchten kan plukken!

Voor meer informatie en boekingen: De wilde School

Share This Event

bottom of page