top of page

za 09 apr

|

Uffelte

WILDLY LOCAL SUPERFOOD TOUR - lente editie

De lente is er: boordevol jong, fris en heilzaam groen. Ware superfoods waar vele van ons dagelijks langs of overheen lopen, tijd om deze te herontdekken en te re-introduceren in ons dagelijkse voeding.

Registration is closed
See other events
WILDLY LOCAL SUPERFOOD TOUR - lente editie
WILDLY LOCAL SUPERFOOD TOUR - lente editie

Time & Location

09 apr 2022 10:30 – 11:55

Uffelte, Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte, Netherlands

Guests

About the Event

De eerste wilde superfoods tour tour van dit jaar. 

Met  alle liefde neem ik je mee de natuur in om kennis te maken met lokale wilde planten en hun superkrachten. Bij aankomst doen we een meditatie  om onze dagelijkse gedachten even te parkeren en dieper te zakken in  onszelf en ons contact met de natuur. Dan gaan we naar buiten om  verschillende krachtige lente-planten te ontmoeten. Leren we deze herkennen,  proeven en ervaren we wat de plant met ons doet. Daarna zal ik een  stukje uitleg geven over hoe de plant te gebruiken en waar hij goed voor  is. Na de wandeling, onder genot van een wilde lente-juice en een klein wild hapje is er  tijd en  ruimte om na te praten en ervaringen te delen.

Het thema van deze wandeling zijn de wilde lente-kruiden en hun krachten. 

Na de wandeling krijg je  per mail een kleine samenvatting en overzicht toegestuurd van de besproken planten. Plus,  wat je ermee kunt doen & een paar kleine recepten, zodat je 

je gemakkelijker kunt herinneren hoe je deze planten kunt herkennen en gebruiken en je tijdens  de wandeling geen aandacht hoeft te besteden aan schrijven.

Wanneer je geboekt hebt ontvang je verdere informatie over wat mee te nemen.

De kosten bedragen 25,- euro per persoon. 

Leuk als je er ook bij bent!

Share This Event

bottom of page