top of page

za 04 sep

|

De Uelenspieghel

Wildly Local Superfood tour

Wildplukwandeling. Kom opnieuw in contact met de kracht van de lokale superfoods. Inclusief wild hapje en drankje.

Registration is Closed
See other events
Wildly Local Superfood tour
Wildly Local Superfood tour

Time & Location

04 sep 2021 22:00 – 23:45

De Uelenspieghel , Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte, Netherlands

About the Event

LOKALE SUPERFOOD TOUR in Uffelte, Drenthe

Met alle liefde neem ik je mee de natuur in om kennis te maken met lokale wilde planten en hun superkrachten. Bij aankomst doen we een meditatie om onze dagelijkse gedachten even te parkeren en dieper te zakken in onszelf en ons contact met de natuur. Dan gaan we naar buiten om verschillende krachtige planten te ontmoeten. Leren we deze herkennen, proeven en ervaren we wat de plant met ons doet. Daarna zal ik een stukje uitleg geven over hoe de plant te gebruiken en waar hij goed voor is. We plukken wat verschillende kruiden voor een helende, voedende en/of ontgiftende kruidenthee. Na de wandeling, onder genot van onze zelfgeplukte superfood thee  en een klein wild hapje is er  tijd en ruimte om na te praten en ervaringen te delen.

Tijdens de wandeling schrijf ik de verschillende kruiden die we tegenkomen op. Per mail krijg je nadien een kleine samenvatting en overzicht toegestuurd van de besproken planten zodat je je gemakkelijker kunt herinneren hoe je deze planten kunt herkennen en gebruiken en je tijdens de wandeling geen aandacht hoeft te besteden aan schrijven.

Voor de mooiste ontmoeting met de planten raadt ik je aan voor een kruidenwandeling niet of licht te ontbijten. (Zo kunnen we nog duidelijker ervaren wat deze planten met ons doen.)

Meenemen: Wandelschoenen of laarzen & warme kleding op koudere dagen omdat we voornamelijk buiten zullen zijn.

De groepsgrootte zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid aanmeldingen maar zal minimaal 4 en  maximaal 8 deelnemers bedragen.

Tijden: 10:00 - 12:00

Deelname: 25,- per persoon

Plek = gereserveerd wanneer de betaling is voldaan

Tickets

  • Regular ticket

    € 25,00
    +€ 0,63 service fee

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page