top of page
beetroot wraps
Summer veggies
Floating brunch

CATERING
Holistisch, biologisch & met veel liefde

537f1ead-1816-450c-9663-77ebd9f4e290(1).jpg

Wil jij je gasten een bijzondere eetervaring bieden tijdens jouw festival, retreat of evenement? Met eten dat niet alleen heerlijk smaakt en voedzaam is, maar ook nog eens verrijkt is met de kracht van de wilde natuur? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Het is voor mij een plezier om je te kunnen laten ervaren wat een holistische maaltijd, bereid met liefde en creativiteit, je kan bieden. Vanaf de manier waarop het eten gepresenteerd wordt, tot de manier waarop het je smaakpapillen raakt en hoe het je na de maaltijd doet voelen. Retraites, festivals en evenementen in de zelfontwikkelings- “scene”, gefocust op diep innerlijk werk, hebben bewezen goed te combineren met de diepe voeding die ik het liefste aanbied. Ik ben energetisch sensitief, wat ervoor zorgt dat ook de groepsenergie en de processen die hieruit voortkomen worden verweven in de maaltijden die ik aanbied. Dit wordt vaak met enige verrassing en veel dankbaarheid ontvangen.

 

Wanneer mensen mij bedanken voor een bijzondere maaltijd antwoord ik vrijwel altijd met:

“It’s my pleasure”. Want dat is het voor mij echt.

 

Ik heb vijf jaar praktische ervaring in catering voor events (tot 270 personen), retraites en festivals in Nederland, België, Frankrijk en het mooie eiland genaamd Ibiza.

 

Tijdens mijn hbo opleiding Internationaal Hotel Management was mijn absoluut meest geliefde gedeelte het runnen van de keuken van de hotelschool. Na deze opleiding begon ik al snel aan een opleiding in holistische voedingsleer, waar mijn liefde voor een meer holistische en diep voedende manier van koken werd aangewakkerd. Gecombineerd met mijn kennis van de kracht van wilde voeding en mijn creativiteit, werd in 2015 mijn eigen cateringbedrijf geboren, dat al snel mocht opbloeien.

 

Voor informatie over mijn beschikbaarheid voor het komende jaar en mijn prijzen kun je

mij altijd een bericht sturen. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen en een eventuele offerte opmaken.

 

Met liefde,

Linda

Catering in action
Kale salad
Tomato delight

Bijzondere taarten

Naast catering voor retraites & festivals sta ik ook bekend om mijn taarten. Kleurrijk, biologisch, plantaardig, zonder geraffineerde suikers en verrijkt met wilde planten en bloemen.

Op maat gemaakt voor de persoon en/of het evenement waarvoor de taarten dienen.

Ook hiervoor ven ik per mail te bereiken.

Exclusive chocolate pie
bottom of page